Bez mięsa / WIOSNA

Zielony sos wielkanocny

sos_zielony

Blog został przeniesiony, nowy adres bloga to: kuchnianaszapolska.pl Wpis, który chcesz przeczytać, znajduje się tutaj: Zielony sos wielkanocny, zapraszam!

Advertisements

7 thoughts on “Zielony sos wielkanocny

  1. Pingback: Wielkanoc | kuchnianaszapolska

  2. A lepszy na oliwie, czy śmietanie? I jak kręcisz z oliwą, to lejesz pomału, jak do majonezu? Bo kupiłam koperek i się zastanawiam ;). PS. Za PS-a o estragonie masz wielkiego buziaka ;). Ciekawa jestem, czy mój zmartwychwstanie po zimie…

    Like

    • Ptasiu, oba są dobre, mi smakuje chyba bardziej taki na śmietanie (ale chcę wrzucić jeszcze jeden przepis ze śmietaną właśnie więc tu dałam oliwę :)), ten na zdjęciu jest na oleju. Nie lałam pomału jak do majonezu, choć jak już miałam gotowy sos to pomyślałam, że tak też można było ;) Ja wlewałam po 2 łyżki mniej więcej.
      Estragon – no kiedyś się nacięłam na ten rosyjski więc teraz kogo mogę to ostrzegam ;):*

      Like

  3. Pingback: Chrzan z jajkiem (sos chrzanowy) | kuchnianaszapolska

Zapraszam do komentowania

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s